Vandaag is donderdag 13 juni
Heilige Antonius van Padua
 

Voor onze -toch al behoorlijk uitgebreide- Kalender zijn we voortdurend op zoek naar activiteiten voor katholiek (maar niet uitsluitend katholiek) Nederland en Vlaanderen. Daarom vragen wij nu uw medewerking: geef aankondigingen van activiteiten aan ons door zodat de Kalender nog completer en interessanter wordt dan ze nu al is!

Natuurlijk moeten de activiteiten zich wel thuisvoelen in onze kalender en we houden ons het recht voor activiteiten voor publicatie te weigeren. Een korte blik maakt wel duidelijk dat naast strikt katholieke, ook oecumenische en culturele activiteiten een plaatsje vinden.

Aankondigingen kunt u sturen naar info@rkactiviteiten.nl

Natuurlijk maakt u ons het leven een stuk gemakkelijker indien u de informatie enigszins gestructureerd aanlevert. Hiertoe kunt u het beste gebruik maken van onderstaande webformulier. Hint: u kunt lustig gebruik maken van knippen en plakken.

De gegevens die met dit formulier worden toegestuurd zullen zo snel mogelijk worden verwerkt, over het algemeen binnen 24 uur. Controleer aub wel of de activiteit niet al in de agenda staat!

rkactiviteiten
Klik hier als u de Kalender
nog nooit hebt gezien!

Naast medewerkers van rkactiviteiten.nl hebben vele organisaties een eigen toegangscode waarmee ze rechtstreeks en zonder vertraging hun activiteiten in de database kunnen toevoegen én wijzigen.

Als u een organisatie vertegenwoordigt en graag zo'n gratis toegangscode ontvangt, kunt u contact opnemen met info@rkactiviteiten.nl


Toevoegformulier

uw emailadres: De gegevens worden ook naar dit emailadres gestuurd
 
wanneer: bijv. 6 oktober 2024 of 12 t/m 15 oktober 2024
tijd: bijv. 17.00 - 19.00 uur
titel: houd de titel kort en bondig (max 45 tekens)
beschrijving: vul hier een omschrijving van de activiteit in
deze tekst mag best uitgebreid zijn
info: hier vult u zo zakelijk mogelijk in:
contactpersoon
telefoonnummer
emailadres
website
categorie: kies de categorie die het beste bij de activiteit past
doelgroep: kies indien van toepassing een doelgroep of laat leeg (bovenste item)
organisatie: kies indien van toepassing een organisatie of laat leeg (bovenste item)
locatie: geef als locatie de naam van de kerk, zaal en/of de straat en nummer
plaats: geef de plaats waar de activiteit (hoofdzakelijk) plaatsvindt
regio: kies de regio: binnen Nederland de provincie,
daarbuiten het land tussen vierkante [haken]
bisdom: kies zo mogelijk het bisdom waarbinnen de plaats ligt
 Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl