Vandaag is zaterdag 19 oktober  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 1 december    Evangelie van 2024-12-01
(1e zondag vd Advent - Levavi)
begintijd14:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelKerst Expositie Atelier Hüsstege Linne
beschrijving

Atelier Hüsstege in Linne, bij Roermond, houdt in de aanloop naar Kerstmis weer een aantal expositiedagen, telkens van 14.00 tot 16.30 uur.

  • Zaterdag 9 november
  • zaterdag 16 november
  • zondag 17 november
  • zaterdag 23 november
  • zondag 1 december
  • zaterdag 14 december
  • zondag 15 december
  • zaterdag 28 december

Atelier Hüsstege
Atelier Hüsstege is een gerenommeerd kunstatelier gevestigd in Linne, nabij Roermond, gespecialiseerd in het creëren van religieuze en moderne iconen. Het atelier werd opgericht door Geert Hüsstege, een bekende Nederlandse icoonschilder met een diepe passie voor de spirituele en artistieke waarde van iconografie. Hüsstege combineert eeuwenoude technieken met een eigentijdse benadering, waardoor zijn werken zowel traditioneel als vernieuwend zijn. Zijn iconen staan bekend om hun diepgang, strakke lijnen en harmonieuze kleurgebruik, waarbij hij zorgvuldig oude Byzantijnse stijlen respecteert, maar ook moderne invloeden toelaat. Elk kunstwerk vertelt een verhaal en biedt de toeschouwer een moment van bezinning en verbinding met het transcendente. Atelier Hüsstege is uitgegroeid tot een plek waar kunst, religie en ambacht samenkomen, en waar iconen een brug slaan tussen verleden en heden.

info

www.atelierhusstege.com

locatieAtelier Hüsstege, Molenweg 8
plaatsLinne
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl