Vandaag is woensdag 16 oktober  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Congregatie van Sint Jan
(Sint Jan)

Congregatie van Sint Jan

Website E-mail

Met o.a. de Broeders van Sint Jan, de Zusters van Sint Jan en het jongerenprogramma Licht Vuur & Waarheid

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 16 oktober    Evangelie van 2024-10-16
begintijd19:45 uur
eindtijd22:00 uur
 titelKom & Zie avond - Broeders van Sint Jan
beschrijving

De Kom & Zie avonden zijn maandelijkse momenten van ontmoeting, inleiding en gebed in de Gerardus Majellakerk. De avond is voor parochianen, en ieder ander die interesse heeft.

Iedere Kom & Zie avond wordt er een inleiding en bijpassend getuigenis gegeven over verschillende elementen die belangrijk zijn binnen het gedachtegoed van de missionaire parochie. Zo kan ieder meer bekend raken met dit gedachtegoed, en kan dit ook meer gaan leven in de parochie. Ook is er tijdens een avond ruimte voor zowel persoonlijk gebed als gezamenlijk gebed voor de parochie. De hoop is dat de Kom & Zie avonden een manier zijn waarop de Heilige Geest de parochie samenbrengt en inspireert. Zo kunnen deze avonden bijdragen aan een versterkte eenheid onder parochianen, zodat deze samen steeds meer een ‘gastvrij thuis’ kunnen bieden aan mensen die nog niet zo bekend zijn in de parochie of Kerk. De hoop is ook dat deze nieuwe mensen steeds meer uitgenodigd gaan worden en zich thuis zullen voelen.

Een Kom & Zie avond start om 19.45 uur in de priorij van de broeders met koffie en thee. Dan volgt vanaf 20.15 uur in de kerk een programma van lofprijzing, een inleiding en getuigenis, en Eucharistische aanbidding met muziek, stilte en vrij gebed. Van 21.30 tot 22.00 uur is er een afsluitende borrel in het souterrain van de kerk, waar er ruimte is voor ontmoeting en uitwisseling. Parochiaan of niet, oud of jong, iedereen is welkom (ook als je maar voor een gedeelte kunt aansluiten).

Kom en Zie!

info

www.gerardusmajella.nl/activiteitenkalender

organisatieCongregatie van Sint Jan
locatiePriorij van de broeders, Vleutenseweg 517
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl