Vandaag is dinsdag 15 oktober  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 12 oktober    Evangelie van 2024-10-12
begintijd09:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelChristelijke Vrouwenconferentie Lume
beschrijving

Kom tevoorschijn!

Dit prachtige event wil jij niet missen! Speciaal voor jou hebben we rond het thema ’Kom tevoorschijn’ een prachtig programma samengesteld! De Bijbel gaat open en je kunt je volop laten inspireren en bemoedigen door Bijbels onderwijs en verhalen van andere vrouwen; tijdens het plenaire ochtendprogramma of juist in de workshops en inspiratiesessies! Ontdek hoe anderen een eerste stap zetten en tevoorschijn kwamen uit hun verleden, onzekerheid of (geloofs)twijfel.

Op onze vrouwenconferentie spreken o.a. Christine Langeraar van She Rises, Gabriëlle Dik (bekend van haar boeken ‘Je bent het al’ en ‘Wie heeft je dat verteld?’) en evangelist Emke de Jager. Ook delen christelijke vrouwen uit Afrika en Azië hun persoonlijke getuigenis!

Geniet daarnaast ook van het samenzijn met zoveel vrouwen, fijne worship en een heerlijke lunch! We beloven je dat je bemoedigd en geïnspireerd naar huis gaat.

Tickets kosten € 69,95 en zijn verkrijgbaar via de website. Dit bedrag is inclusief koffie, thee en iets lekkers, lunch en een goed gevulde goodiebag! Van elk ticket gaat bovendien €10 naar een vrouwenproject in Oeganda zodat een vrouw in Oeganda kan deelnemen aan een vrouwenconferentie daar!

Programma
09.30 uur - Inloop
10.00 uur - Opening & start ochtendprogramma
12.30 uur - Lunch
13.30 uur - Start middagprogramma deel 1 - Inspiratiesessies en workshops
15.30 uur - Start middagprogramma deel 2 - Kom tevoorschijn, stap in het licht
17.00 uur - Afsluiting

info

www.wijzijnlume.nl/events/conferentie

locatieHart van Vathorst, Angelinapolder 3
plaatsAmersfoort (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl