Vandaag is vrijdag 9 augustus  

categorie categorie kamp
kamp
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 18 t/m zondag 20 oktober    Evangelie van 2024-10-18
 titelTienerweekend BreakThrough
beschrijving

Dit najaar hou­dt het Jongerenplatform van Bisdom Haarlem-Amsterdam een tiener­week­end ‘BreakThrough’ met als thema ’Met Maria!’ Jongeren tussen 12 en 18 jaar zijn van harte uit­ge­no­digd om dit mee te maken. We gaan weer samen genieten van gezellig­heid, spellen, gebed en catechese.

Met Maria!
Het thema van Breakthrough dit najaar is ‘met Maria!’ We zullen leren hoe Maria ons kan helpen in ons dage­lijks leven. We zullen het ook hebben over haar bood­schappen toen ze, niet zo lang gele­den, is ver­sche­nen in bij­voor­beeld Lourdes en Fátima. Wat heeft Maria ons te zeggen?

Prak­tisch
We slapen in het Juliana­kloos­ter in Heiloo. Neem een slaap­zak, bed­den­goed e.d. mee. In het gebouw zijn BHV-ers aanwe­zig in geval van calami­teiten. De bege­lei­ders van het tiener­kamp­week­end han­de­len volgens de gedrags­co­de pas­to­raat en zijn allen in het bezit van een VOG.

Voor de indeling van de groepen en de com­mu­ni­ca­tie naar u als ouder en tiener hebben we per­soons­ge­ge­vens nodig. Bij aan­vang van het kamp vragen we u om het toestem­mings­for­mu­lier voor gebruik van per­soons­ge­ge­vens en beeld­ma­te­riaal door beide ouders ondertekend (of bij 16+ door jou­zelf) in te leveren. We hou­den ons aan de privacy­ver­kla­ring van het bisdom.

info

info@jongbisdomhaarlem.nl
www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/tieners/breakthrough-18-20-oktober

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieHeiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 146
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl