Vandaag is zaterdag 27 juli
Titus Brandsma
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Haagse Bedevaarten

Haagse Bedevaarten

Website E-mail

p/a Weena 1053
3013 AL Rotterdam
(010) 414 95 77

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 31 oktober t/m vrijdag 1 november    Evangelie van 2024-10-31
 titelBedevaart naar Kevelaer
beschrijving

Het jaar loopt ten einde, niet alleen het kalenderjaar maar in Kevelaer betekent dit ook dat het bedevaartjaar 2024 ten einde loopt.  Dit wordt op plechtige wijze officieel afgesloten.  Het is een bijzonder moment, de sluiting duurt tot het komend voorjaar en dan zal het seizoen weer plechtig geopend worden op woensdag 1 mei 2025.

De Haagse Bedevaarten organiseert ook dit jaar een bedevaart naar Kevelaer van 31 oktober t/m 1 november. Hierbij kunt u aanwezig zijn.

Het samen op bedevaart gaan naar deze bijzondere plaats is een mooie manier om samen het geloof te beleven en er voor elkaar te zijn.

Enkele dagen pelgrimeren bij de Troosteres der Bedroefden is een bron van troost en geloof.

Wij zijn aanwezig bij de officiële sluiting van de grote basiliekdeuren met vele andere bedevaartgangers uit binnen- en buitenland en we zullen bij een plechtig Lof in de Kaarsenkapel onze eigen bedevaartkaars wijden. Er is gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen het geloof te beleven. Maar er is ook ruimte voor gesprek en gezelligheid.

info

www.bedevaart.nl

organisatieHaagse Bedevaarten
locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl