Vandaag is zaterdag 27 juli
Titus Brandsma
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Nieuw Sion

Nieuw Sion

Website E-mail

Stichting Nieuw sion
Vulikerweg 6
7431 PJ  Diepenveen

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 22 t/m zondag 25 augustus    Evangelie van 2024-08-22
(Maria Koningin)
 titelZee van Tijd ~ Zomer Kloosterfestival
beschrijving

Heb jij deze zomer behoefte aan een festival vol rust en verbinding?
Met het thema ‘Zee van Tijd’ hebben we álle tijd op het Kloosterfestival! Jij ook? Dompel je deze zomer dan lekker onder in de rust van het klooster.

Kom ontdekken hoe het kloosterritme helpend kan zijn in het omgaan met tijd. Wil je de uitdaging aangaan om een paar dagen telefoonloos te leven? Of ontdekken hoe hard jouw innerlijke klok loopt?

Kom naar Nieuw Sion en ervaar zelf hoe het kloosterritme en een heerlijke ontspannen summer-vibe elkaar vinden!

Wat houdt het festival in?
Op het Kloosterfestival verkennen we met elkaar het belang van rust, verveling, aandacht en wachten; ervaringen die sinds de Oudheid als belangrijke voorwaarden voor denken, creativiteit en geloof worden gezien. Het Kloosterfestival staat helemaal voor gezelligheid, ontmoeting, muzikanten, stilte, goede koffie, vers eten uit de moestuin, inspirerende workshops. Je kunt in gesprek gaan met leden van verschillende (klooster)orders. En alle maaltijden zijn inbegrepen!

Waar slaap je tijdens het festival?
Er is een kampeerterreintje (zonder stroomvoorzieningen) bij het klooster. Hier kun je je tent of kleine caravan/camper neerzetten. In het klooster kun je, in de oude badruimte van de broeders, gebruik maken van douche en toilet. Eventueel kun je ook een meerpersoonskamer of een bed op de slaapzaal boeken. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om een dagje te komen zonder overnachting.

Voor wie is het festival?
Het Kloosterfestival is toegankelijk voor deelnemers van 19 t/m 39 jaar. Ben je iets ouder? Dan ben je van harte welkom op het herfstfestival.

info

www.truetickets.nl/e/17662/zee-van-tijd-zomer-kloosterfestival-2024-diepenveen

organisatieNieuw Sion
locatieKlooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6
plaatsDiepenveen (Overijssel)
postcode74
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl