Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 14 juli    Evangelie van 2024-07-14
begintijd14:30 uur
eindtijd17:15 uur
 titelZomermiddagretraite - De Geestelijke Strijd
beschrijving

Wil je weten hoe je bevrijd kunt worden van negatieve krachten en gedachten? Zoek je geestelijke ruimte en rust of ben je toe aan een inspirerende meditatie? Kom dan naar de zomermiddag-retraite in Mariabedevaartsoord Renkum! Op zondagmiddag 14 juli a.s. komt de bekende pater Juan van Eijk (Dominicaan), uit Leuven, België, om in Renkum een korte retraite aan te bieden over het thema: de geestelijke strijd.

Programma Vooraf is er de mogelijkheid voor een ontspannende wandeling op eigen gelegenheid in het bedevaartspark Rosarium Mariae, met meditatie bij de bijzondere Ikonen.

Vanaf 15.00 tot 17.15 uur in de bedevaartskerk:

  • Rozenkrans van de Goddelijke barmhartigheid;
  • Voordracht door pater Juan van Eijk;
  • Eucharistische aanbidding, met lofprijzing, genezingsgebeden;
  • Eucharistieviering.

Ook kunt u de individuele zegen ontvangen met de relikwie van de heilige Don Bosco. Na afloop is er ontmoeting met koffie/thee en versnaperingen op terras. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd (richtprijs circa EUR 5,-) vanwege de gemaakte onkosten.

De Mariabedevaartskerk in Renkum is goed bereikbaar met OV buslijn 352 vanaf busstation Wageningen en Arnhem, uitstappen halte Melkdam in Renkum.

info

(0317) 313 688 (’s avonds)
www.mariavanrenkum.nl

locatieBedevaartskerk OLV Tenhemelopneming, Dorpsstraat 1
plaatsRenkum (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl