Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
Oude Abdij Drongen
(Abdij Drongen)

Oude Abdij Drongen

Website E-mail

Christelijk
Ignatiaans-geïnspireerd bezinningscentrum

Drongenplein 26-27
9031 Drongen, België

09/226 52 26

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 8 t/m zaterdag 13 juli    Evangelie van 2024-07-08
begintijd18:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelSchrijfretraite: De weg
beschrijving

Tijdens deze retraite kun je in stilte van de Oude Abdij Drongen al schrijvend tot verdieping komen. Het gaat erom je gedachten te ordenen, te verkennen en te onderscheiden wat er diep in je leeft. Je geeft woorden aan je dromen en verlangens. Het schrijfproces heeft niet het doel om prachtige proza of poëzie te maken, maar is een weg. Schrijfervaring is niet nodig.

Elke dag krijg je schrijfopdrachten waarmee je in stilte – op jouw tempo-  voor jezelf aan de slag gaat. Dat kan op je kamer, maar ook in de tuin of in één van de beschikbare kapellen. Twee keer per dag kun je in kleine groep iets delen van je schrijven of schrijfproces.

De hele retraite (inclusief de maaltijden) verloopt in stilte. Daarnaast zijn er korte, eenvoudige gebedsmomenten. ’s Avonds kun je – vrijblijvend – de andere deelnemers ontmoeten bij een drankje.

info

09 / 2265226
activiteiten@oudeabdij.be
www.oudeabdij.be

organisatieOude Abdij Drongen
locatieOude Abdij van Drongen, Drongenplein 27
plaatsDrongen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl