Vandaag is dinsdag 15 oktober  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervrijdag 1 t/m zondag 3 november    Evangelie van 2024-11-01
(Allerheiligen)
begintijd19:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelRetrouvaille weekend - Huwelijk in nood
beschrijving

In het weekend van 1 t/m 3 november 2024 wordt een Retrouvaille weekend georganiseerd op het Heiligdom van Onze Lieve Vrouw ter Nood te Heiloo.

Het primaire doel is om hulp te bieden aan stellen die leven in de teleurstelling en pijn van huwelijksproblemen weekend biedt een veilige omgeving en moedigt paren aan om op een respectvolle manier te leren communiceren in het huwelijk.

Uitgangspunt
Het uitgangspunt is dat elk huwelijk dat zich in crisis bevindt een kans verdient om te overleven. Retrouvaille is een plek waar gekwetste stellen weer hoop kunnen vinden. Wij bieden een programma aan om stellen in nood de mogelijkheid te geven om elkaars liefde te hervinden. Retrouvaille biedt hulpmiddelen die nodig zijn om een liefdevol huwelijk te herontdekken.

Doel
Ons doel is om Retrouvaille ook in Nederland mogelijk te maken. Wij willen koppels in crisis ook in Nederland bereiken en hen het Retrouvaille programma aanbieden.

Programma
De stellen nemen deel aan een weekend waarin zij als individu en als stel de mogelijkheid krijgen om stil te staan bij een aantal belangrijke vraagstukken over de relatie. Vervolgens krijgen de koppels handvatten om hun relatie te herstellen en onderhouden. Het programma bestaat uit drie fases en wordt verzorgd door een team van twee echtparen en een priester.

  1. Fase 1: Het Retrouvaille weekend
  2. Fase 2: De postweekend sessies
  3. Fase 3: Maandelijks onderhoud (CORE)

info

Elena en Gerard Dijkstra
(06) 39 43 77 22
retrouvaille@outlook.nl

locatieHeiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Kapellaan 146
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl