Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf donderdag 19 september    Evangelie van 2024-09-19
 titelAlphacursus Zaltbommel
beschrijving

In sep­tem­ber gaat weer een Alpha­cur­sus van start in de Bom­me­ler­waard. Een cursus waar je samen over de basics van het Chris­te­lijke geloof, over God en over het leven gaat spreken. Deze keer is de Alpha­cur­sus in Zalt­bom­mel en op de woens­dag­mor­gen met ontbijt!

Opzet
Elke Alpha begint met een lekkere maal­tijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maal­tijd luister je naar een kort, in­spi­re­rend verhaal over een van de on­der­wer­pen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn twaalf Alpha-bij­een­komsten en een Alpha-weekend. Elke bij­een­komst staat een ander on­der­werp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende on­der­wer­pen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Voor Wie?
Alpha is voor ie­der­een! Heb je vragen over het leven of over het chris­te­lijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Wanneer
Woens­dag 13 sep­tem­ber 2023 zijn belang­stel­len­den welkom op de intro­duc­tie-bij­een­komst. Als u geproefd hebt (let­ter­lijk en figuur­lijk), kennis hebt gemaakt met andere deel­ne­mers en alle vragen over deelname zijn beant­woord, kunt u besluiten mee te doen met de cursus.

Data najaar 2024

  • Begin: Donder­dag 19 sep­tem­ber (intro-avond)
  • Einde: Donder­dag 19 de­cem­ber (slot-avond)

info

alpha­cur­ sus.zaltbommel@gmail.com
www.alpha­;cur­suszaltbommel.nl

locatieParochiecentrum, Oliestraat 26
plaatsZaltbommel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl