Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf woensdag 18 september    Evangelie van 2024-09-18
begintijd18:30 uur
 titelAlphacursus Voorburg
beschrijving

Vraag jij je ook weleens af… of er meer is tussen hemel en aarde? Wie Jezus is? Of bidden eigenlijk wel helpt? Wat je met de Kerk moet? Als dergelijke vragen weleens in je gedachten komen, dan is er voor jou de Alpha-cursus! Na een maaltijd om elkaar beter te leren kennen, is er elke keer een inleiding en wordt er daarna in kleine groepen verder gepraat.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die vragen heeft over het christelijk geloof. Je hoeft dus geen voorkennis te hebben of gelovige te zijn, maar dat mag wel. Alle vragen kunnen worden gesteld en we gaan samen op zoek naar antwoorden. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet en dat is alleen maar leuk. Ook goed om te weten: de cursus is gratis!

Informatie en aanmelding
Van harte welkom op de informatieavond op woensdag 11 september om 19.30 uur in de pastorie van de St. Martinuskerk te Voorburg.

Graag je voor de informatieavond aanmelden bij Frans Aarts:  alpha@mariajozef.nl  of 06 37 60 82 58 (ook voor informatie).

De informatieavond is vrijblijvend; daarna kun je beslissen of je wilt meedoen aan de Alpha op de woensdagavonden van 18 september tot en met 20 november, steeds beginnend met de maaltijd om 18.30 uur.

info

Frans Aarts
(06) 37 60 82 58
alpha@mariajozef.nl
www.mariajozef.nl

locatiePastorie van de Sint-Martinuskerk, Oosteinde 56
plaatsVoorburg (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl