Vandaag is vrijdag 9 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 8 februari 2025    Evangelie van 2025-02-08
 titelConferentie Missionaire Parochie
beschrijving

Op 6 april 2024 vond in Veenendaal de derde conferentie Missionaire Parochie plaats. Het was een zonovergoten en drukbezochte dag, waar meer dan 800 katholieken vanuit alle bisdommen bijeen waren. Uit de vele reacties bleek dat mensen bemoedigd huiswaarts gingen, met een hernieuwd verlangen om in de parochie aan de slag te gaan. Iemand sprak van “een feest van herkenning”.

In 2025 zal opnieuw een conferentie Missionaire Parochie worden georganiseerd. Deze vierde editie zal plaatsvinden op zaterdag 8 februari, opnieuw in De Basiliek in Veenendaal. 

Bouwen aan een missionaire Kerk doe je niet alleen. We moedigen u daarom van harte aan deze datum in uw agenda te zetten en uw medeparochianen uit te nodigen hetzelfde te doen, zodat de conferentie ook in 2025 een impuls voor uzelf en uw parochie kan betekenen!

info

wwwmissionaireparochie.nl

organisatieBisdom Breda
locatieDe Basiliek, Wiltonstraat 56
plaatsVeenendaal (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl