Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie kamp
kamp
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 22 t/m zaterdag 29 juni    Evangelie van 2024-06-22
 titelEmmanuel Zeilweekend
beschrijving

Een Zeilweek met katholieke jongeren op een privé-eiland midden op de Loosdrechtse plassen, dat wil je niet missen! Van 22 tot 29 juni zal de allereerste Emmanuel Zeilweek plaatsvinden.

De week wordt georganiseerd voor jongeren van 16 t/m 25 jaar die willen groeien in het geloof, of nieuwsgierig zijn naar het leven met Jezus. Het zal een week worden vol met zeilen, gezelligheid en geloofsverdiepende activiteiten. Mocht je nou nog niet kunnen zeilen, wees niet bang! We hebben een aantal ervaren instructeurs mee om je de fijne kneepjes van de zeilkunst te leren.

Mocht het je nou niet lukken om de hele week te komen, niet getreurd! Het is ook mogelijk om een (paar) dag(en) langs te komen. We hanteren een 24-uurs prijs van € 30. Dit is inclusief overnachting, 3 maaltijden (+snacks), en natuurlijk een heerlijke dag op een zeilboot.

We zorgen voor een pendeldienst van en naar het eiland. Voor de mensen die ’s ochtends aankomen en vertrekken zal deze om 9.00 uur zijn. ’s Avonds zal er gependeld worden om 19.00 uur. Dit zijn in principe de tijden waarop er gependeld wordt, mocht dit voor jou echt niet uitkomen, laat dit dan even weten.
Kies bij het aanmelden voor het aantal dagen dat je overdag aanwezig bent, met de kanttekening dat zaterdag 29 juni niet meetelt omdat we aan het eind van de ochtend alweer het eiland zullen verlaten en allemaal huiswaarts zullen gaan. Bij vragen kan je altijd appen naar Michiel Vergouwen: 0641546256.

Tot ziens op het water!

info

Michiel Vergouwen
(06) 4154 6256

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatieLoosdrechtse Plassen
plaatsLoosdrecht (Noord-Holland)
postcode12
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl