Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie processie
processie
wanneerzondag 2 juni    Evangelie van 2024-06-02
begintijd15:45 uur
 titelSacramentsprocessie Lisse
beschrijving

Op zondag 2 juni viert de Kerk Sacramentsdag. Wij vieren het Allerheiligst Sacrament: de Communie. Op deze dag worden er overal op de wereld Sacramentsprocessies gehouden, nu ook voor het eerst in lange tijd in onze eigen parochie, in Lisse!

Wij verzamelen om 15.45 uur op het plein bij de Mariakapel, bij de ingang van de voormalige Mariakerk (Nassaustraat 45 Lisse). Daarvandaan lopen wij, met het Allerheiligst Sacrament voorop, naar de St. Agathakerk. In de St. Agathakerk wordt er afgesloten met een moment van Aanbidding. Na afloop bent u uitgenodigd voor koffie of thee in het Paus Fransiscushuis, en natuurlijk limonade voor de kinderen. Wees vooral welkom!

info

www.willibrordusbollenstreek.nl

locatieMariakerk, Nassaustraat 45
plaatsLisse (Zuid-Holland)
postcode21
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl