Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie gebed
gebed
wanneervrijdag 24 mei    Evangelie van 2024-05-24
begintijd19:00 uur
 titelRozenkransgebed bij Lourdesgrot Venray
beschrijving

De meimaand is van oudsher naast oktober de maand die aan Maria is toegewijd. Dit jaar wordt voor het 26e jaar bij de Lourdesgrot, in het park van het St. Jozefklooster aan de Eindstraat, na de inzegening in 1998 weer elke vrijdag om 19.00 uur, de rozenkrans gebeden in de  meimaand:

  • vrijdag 3 mei
  • vrijdag 10 mei
  • vrijdag 17 mei
  • vrijdag 24 mei
  • vrijdag 31 mei

U bent van harte welkom om mee te bidden!

De Lourdesgrot is weer mooi versierd. Deze Lourdesgrot die in 1938 is gebouwd is een inspiratiebron voor vele mensen . Steeds meer mensen ontdekken in toenemende mate dit stille hoekje en ontsteken er een kaarsje aan voor anderen en voor hun zelf.. Hopelijk vinden velen er weer nieuwe kracht, in Geloof Hoop en Liefde. Er ligt een intekenlijst in de Lourdes grot om intenties op te geven van af zondag 28 april.

Er kunnen elke week nieuwe intenties worden opgegeven. Ook kunt U intenties opgeven aan onderstaand adres.

Lourdeswerk Venray en omstreken.
Organisator Lourdesgrot
Herman Elbers
Kloosterhof 10
5801DL Venray
hermanelbers@home.nl

info

hermanelbers@home.nl

locatieLourdesgrot, Sint Jozefweg 162
plaatsVenray (Limburg)
postcode58
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl