Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 26 oktober    Evangelie van 2024-10-26
begintijd08:30 uur
eindtijd20:30 uur
 titelBedevaart Amsterdam naar Kevelaer
beschrijving

Na twee jaar gaan we weer op bedevaart naar Kevelaer op zaterdag 26 oktober 2024. De touringcar vertrekt om 08.30 uur stipt. Dit jaar is de opstapplaats, op de P&R  tegenover het Havengebouw aan de Ruyterkade nr 7, Postcode1013 AA, aan de achterkant rechts van Centraal Station.

Om 12.00 uur begint in de basiliek van het heiligdom onze gezongen Eucharistieviering. Vanaf 11.30 uur is er biechtgelegenheid in de biechtstoelen naast de biechtkapel.

Na de Mis is er gelegenheid om gezamenlijk een kopje koffie en uw meegebrachte lunch te gebruiken in de grote zaal van het parochiehuis Sint Antonius, tot 15.00 uur (aan het begin van de hoofd­straat). Voor belangstellenden is om 15.00 uur mogelijk om de kruiswegoefening te bidden in de openluchtkerk, vlakbij de kaarsenkapel.

Om 16.00 uur vinden het Lof en rozenkransgebed plaats in de biechtkapel. Vertrek uit Kevelaer om 17.30 uur (wederom stipt). We verwachten ’s avonds uiterlijk om 20.30 uur terug te zijn in Amsterdam.

In Kevelaer zijn er talloze andere mogelijkheden om uw lunch te gebruiken. Consumptie is dan voor eigen rekening. Tot 15.45 uur kunt u religieuze artikelen kopen, waarna u om 16.00 uur voor het Lof verwacht wordt in de biechtkapel.

De kosten bedragen € 35,- per volwassene, kinderen tot 12 jaar € 15.- Reserveren is betalen. Het complete bedrag dient gestort te worden op de rekening van de Onze Lieve Vrouwekerk voor 20 oktober via rekeningnummer: NL16 INGB 0000 0838 31 onder vermelding van “Bedevaart Kevelaer”.

Onderstaande gegevens (nodig voor de reisverzekering) kunt u via e-mail sturen: info@olvkerk.nl

info

info@olvkerk.nl
www.olvkerk.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl