Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 25 mei t/m maandag 17 juni    Evangelie van 2024-05-25
(Sint Urbanus)
 titelRelieken Theresia van Lisieux
beschrijving

Op 24 mei komen de relieken van de heilige Theresia van Lisieux aan in het bisdom bij de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal. Plebaan Hagen zal bij de aankomst de relieken met een kleine ceremonie ontvangen.

Daarna worden op zaterdag 25 mei de relieken voor het hele bisdom in Rotterdam ontvangen tijdens een eucharistieviering in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal.

De relieken zijn in de periode t/m maandag 17 juni aanwezig bij tal van vieringen in de parochie HH. Laurentius en Elisabeth in Rotterdam, H. Augustinus in Wassenaar e.o., HH. Petrus en Paulus in Leiden en de parochies van Den Haag. Ook zullen diverse andere activiteiten rondom Theresia van Lisieux worden georganiseerd.

  • 25 t/m 31 mei - Rotterdam
  • 31 mei t/m 16 juni - Wassenaar, Leiden en Den Haag

info

www.bisdomrotterdam.nl/activiteiten/heilig-jaar-pelgrims-van-hoop/relieken-h-theresia-van-lisieux-rotterdam

organisatieBisdom Rotterdam
locatieHH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal, Mathenesserlaan 205
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl