Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 14 september    Evangelie van 2024-09-14
(Kruisverheffing)
 titelDagbedevaart Maastricht naar Banneux
beschrijving

Via het Huis voor de Pelgrim wil de Parochiefederatie Onze Lieve Vrouwe en Sint Pieter te Maastricht een dagbedevaart naar Banneux organiseren op zaterdag 14 september 2024.

Een dagbedevaart naar Banneux bestaat uit een bustocht vanaf een bepaalde opstapplek. In de loop van de ochtend komen we in Banneux aan, waar we een eucharistieviering hebben. Na de lunch is er gelegenheid om deel te nemen aan de kruisweg en de ziekenzegening. Uiteraard is er ook tijd om op eigen gelegenheid in het heiligdom rond te kijken of de winkeltjes te bezoeken. Aan het einde van de middag brengt de bus ons terug naar de opstapplek.

De kosten van deze dagbedevaart bedragen ongeveer € 50 per persoon, inclusief koffie, vlaai en lunch, afhankelijk van het aantal deelnemers.

Voordat we dit gaan regelen willen we graag inventariseren of we genoeg aanmeldingen kunnen krijgen. Indien u interesse heeft om mee te gaan vragen wij u om dit vóór 1 mei 2024 aan ons door te geven.

info

info@olv-sintpieter.nl
www.olv-sintpieter.nl

locatie
plaatsBanneux (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl