Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 21 april    Evangelie van 2024-04-21
begintijd14:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelJongerenmiddag - Wat is roeping?
beschrijving

Op zondagmiddag 21 april, roepingenzondag, gaat Rector Swagemakers met jongeren in gesprek over roeping. Van 14.00 tot 16.00 uur, parochie H. Martinus Cuijk, Kerkstraat 10 Cuijk.

Wat is roeping? Wie roept? Hoe kan iemand weten dat hij geroepen is? Hoe verhouden zich de persoon die zich geroepen voelt en de gemeenschap van de Kerk? Is vrijwilligerswerk een roeping en hoe zit het met de roeping om als catechist in de parochie te werken? Kan iemand zich geroepen voelen tot het huwelijk en gezinsleven? Kan iemand geroepen zijn om single te leven? Heeft een beroepskeuze ook met roeping te maken?

Volop vragen om in gesprek met elkaar te gaan. Van harte welkom!!

info

www.martinuscuijk.nl

locatieH. Martinuskerk, Kerkstraat 10
plaatsCuijk (Noord-Brabant)
postcode54
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl