Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdonderdag 1 t/m zaterdag 3 augustus    Evangelie van 2024-08-01
 titelBedevaart Gouda naar Kevelaer
beschrijving

Van donderdag 1 augustus tot en met zaterdag 3 augustus gaat de Sint Jan de Doperparochie van Goudavoor de 258e keer op bedevaart naar Kevelaer en dit jaar willen we jou erbij hebben! Deze eeuwenoude traditie brengt ons samen voor een diepgaande ervaring van geloof en samenhorigheid. Als je al eerder mee bent geweest, heb je al een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Maar als je nieuw bent of nog niet de kans hebt gehad om deel te nemen, wacht dan niet langer! In april liggen er in alle geloofsgemeenschappen brieven met informatie en inschrijfformulieren achter in de kerk. Grijp deze kans en schrijf je in!

Kosten p.p. op basis van volpension:

  • 1persoonskamer: € 325
  • 2-persoonskamer: € 275

Financiële steun voor ‘vakantie met God’
We begrijpen dat financiën soms een zorg kunnen zijn, maar laat dat je niet tegenhouden. Mocht geld een belemmering zijn voor jouw deelname aan deze bedevaart, dan bieden we financiële ondersteuning aan. Stuur gerust een mail naar pastoraalteam@sintjandd.nl met uw vraag of verzoek om financiële steun. Samen met het pastoraal team wordt gekeken naar een passende oplossing. We willen benadrukken dat alle verzoeken om financiële ondersteuning vertrouwelijk worden behandeld.

info

www.sintjandd.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl