Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 3 april    Evangelie van 2024-04-03
begintijd19:30 uur
eindtijd20:30 uur
 titelOnline evaluatiemoment KerkBalans II
beschrijving

Als campagneteam van Actie Kerkbalans leren we graag van uw ervaringen. Daarom nodigen we u van harte uit voor een online afsluitende sessie op twee momenten:

  • woensdag 3 april van 10.00 tot 11.00 uur of
  • woensdag 3 april van 19.30 tot 20.30 uur

We horen dan graag uw mening en ervaringen rond bijvoorbeeld de website kerkbalans.nl , de kalender en de materialen. Waar hebt u veel aan gehad, waar zouden we u nog beter kunnen ondersteunen? We waarderen het zeer als u hier tijd voor wilt maken. Aanmelden kan via deze link:

docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdChf8SVRiIIrZON-gckSOUbt3ZaUYU5DcTAslQWqcrxHsucQ/viewform

info

www.kerkbalans.nl

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl