Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie kamp
kamp
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 22 t/m vrijdag 26 juli    Evangelie van 2024-07-22
(Maria Magdalena)
begintijd14:00 uur
 titelBreakOut tienerkamp 2024
beschrijving

Dit jaar vieren we ons 10-jarig jubileum van het tienerkamp BreakOut met als thema Celebrate. Je bent van harte uitgenodigd om dit feest samen met ons te vieren. We gaan weer spellen spelen, catecheses ontvangen, bidden en natuurlijk creatief aan de slag met het schilderen van een vlag en het maken van een toneelstukje!

Celebrate
Natuurlijk kan het niet anders dan dat dit een feestelijke editie wordt van het tienerkamp. Neem je feestmuts mee en vier met ons dit feest. Als katholieken zijn we goed in feest vieren. Elke zondag is een feest waarop we steeds het grote Paasfeest vieren in de H. Mis. We gaan ons verdiepen in dit feest wat we vieren met de H. Mis en ook in het thema dankbaarheid.

Praktisch
Het tienerkamp BreakOut start op maandagmiddag 14:00 uur met een H. Mis voor alle tieners en ouders. We slapen in tenten, dus neem een luchtbed/matje en slaapzak mee. Het programma is in het Julianaklooster. In het gebouw zijn BHV-ers aanwezig in geval van calamiteiten. De begeleiders van het tienerkamp handelen volgens de gedragscode pastoraat en zijn allen in het bezit van een VOG.

Voor de indeling van de groepen en de communicatie naar u als ouder en tiener hebben we persoonsgegevens nodig. Bij aanvang van het kamp vragen we u om het toestemmingsformulier voor gebruik van persoonsgegevens en beeldmateriaal door beide ouders ondertekend (of bij 16+ door jouzelf) in te leveren. We houden ons aan de privacyverklaring van het bisdom.

Details

  • Wie: 12-18 jaar
  • Wat: Katholiek tienerkamp BreakOut
  • Waar: Hoogeweg 65, Heiloo (Julianaklooster)
  • Wanneer: Maandag 22 t/m vrijdag 26 juli
  • Kosten: € 105 per persoon (mocht er een financiële drempel zijn dan kunt u dit aangeven via een mail naar info@jongbisdomhaarlem.nl )

info

info@jongbisdomhaarlem.nl
www.jongekerk.nl/nieuwsberichten/tieners/breakout-tienerkamp-2024

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieJulianaklooster, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl