Vandaag is vrijdag 19 april
Heilige Leo
 

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Marriagecourse

Marriagecourse

Website E-mail

(pre)Marriage Course
Relatiemanager Joyce van de Kamp
Hoofdstraat 51a
3971 KB  Driebergen

(0343) 74 50 70

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 9 april    Evangelie van 2024-04-09
begintijd18:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titel(Pre)Marriage Course Experience
beschrijving

Ben je benieuwd of de Marriage of Premarriage Course iets voor jullie kerk is? Of overweeg je een cursus te organiseren, maar wil je eerst weten wat het precies is? Tijdens deze (Pre)Marriage Course Experience ervaar je wat de (Pre)Marriage Course is en kun je ontdekken of het organiseren van een cursus bij jullie past!

Deze avond zal er hetzelfde uitzien als een reguliere bijeenkomst van de (Pre)Marriage Course:

  • We beginnen de avond met een lekker diner voor twee.
  • We bekijken een fragment van de Marriage Course Series.
  • Je gaat met je partner in gesprek over het thema.
  • We delen wat over de visie van de Marriage Course en de Premarriage Course.

Tijdens deze Experience duiken we in het materiaal van de Marriage Course, maar als je overweegt om een Premarriage Course te organiseren willen we je ook graag uitnodigen.

Eindhoven
We organiseren deze bijeenkomst in Eindhoven, omdat er in deze regio nog veel kansen zijn voor de (Pre)Marriage Course. Als je uit deze regio komt, willen we je daarom extra aanmoedigen om te ontdekken of het organiseren van een cursus bij jullie past! Maar liefst 98% van de stellen die de Marriage Course hebben gevolgd, geven aan dat het een positieve impact heeft op hun relatie. Daarom willen we graag dat iedereen in heel Nederland toegang heeft tot een (Pre)Marriage Course bij hen in de buurt.

Buiten de regio Eindhoven
Ook als je niet uit de regio Eindhoven komt, willen we je van harte uitnodigen. In de rest van Nederland horen we regelmatig dat er (Pre)Marriage Courses vol zitten, dus een (Pre)Marriage Course organiseren in jouw woonplaats gaat een groot verschil maken voor de stellen bij jou in de buurt.

Deze (Pre)Marriage Course Experience organiseren we speciaal voor stellen, om samen te kunnen ervaren hoe de cursus eruitziet. Kun je niet samen met je partner komen maar heb je wel interesse om de cursus te ervaren? Dan kun je ook met iemand anders komen waarmee je de cursus wil organiseren. Wil je alleen komen? Stuur dan even een mailtje naar  joyce@alphanederland.org

info

joyce@alphanederland.org
www.alphanederland.org/agenda/experience-premarriage-course

organisatieMarriagecourse
locatie
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl