Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 1 juni    Evangelie van 2024-06-01
begintijd15:30 uur
eindtijd17:00 uur
 titelKinderclub Eindhoven
beschrijving

Zit jij in groep 4, 5, 6, 7 of 8? Lijkt het je leuk om samen met je parochievrienden te spelen, knutselen, bidden, zingen, bakken en voetballen? En hor jij ook zo graag meer over God en over bidden? Dan nodigen we jou graag uit voor de Kinderclub!

We organiseren gezellige middagen waarbij je je vrienden ziet en nieuwe vrienden maakt. Samen spelen en elkaar ontmoeten staat centraal.

Ook komt de YouCat voorbij; elk jaar een ander deel. In schooljaar 2023/2024 hebben we het o.a. over ‘Het Gebed’. In vier jaar tijd lezen we zo de hele YouCat.

De kinderclub vindt plaats op zaterdag van 15.30 tot 17.00 uur in het Parochiecentrum, St. Jorislaan 51 Eindhoven.

info

www.parochiesintjoris.nl

locatieParochiecentrum, Sint-Joriskerk, St. Jorislaan 51
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl