Vandaag is zaterdag 13 april  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Oude Abdij Drongen
(Abdij Drongen)

Oude Abdij Drongen

Website E-mail

Christelijk
Ignatiaans-geïnspireerd bezinningscentrum

Drongenplein 26-27
9031 Drongen, België

09/226 52 26

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 27 t/m zondag 31 maart    Evangelie van 2024-03-27
begintijd17:00 uur
eindtijd10:00 uur
 titelPaas3daagse in de Oude Abdij Drongen
beschrijving

Ben je op zoek naar een zinvolle invulling van de Goede Week samen met je vrienden, je gezin of alleen? Zoek je verbondenheid, inspiratie en verstilling? Wil je even, vrij van de dagelijkse beslommeringen, terugkeren naar de essentie van deze periode? In de Oude Abdij Drongen ervaar je een sfeervol kader om de dynamiek van Witte Donderdag tot Pasen te doorlopen.

Wat mag je verwachten? De Paas3daagse start op woensdagavond met een uurtje sfeervolle muziek en ontmoeting met de andere deelnemers. Op donderdag, vrijdag en zaterdag starten we de dag met een ontbijt en ochtendwijding in de kapel: met jong & oud zingen, bidden, stilvallen.

Vervolgens is er voor de hele voormiddag een programma voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de volwassenen reiken we geestelijk voedsel aan in de vorm van een inleiding, gevolgd door stille tijd. Hiermee hopen we dieper te doorgronden wat we die dag in de liturgie vieren. Voor wie dit wil, is er de mogelijkheid om in kleine groepjes uit te wisselen. De kinderen en jongeren hebben ondertussen een apart programma met bezinning, verdieping en spel. ​Voor de allerkleinsten is er opvang.

info

09 / 2265226
activiteiten@oudeabdij.be
www.oudeabdij.be/paas3daagse.html

organisatieOude Abdij Drongen
locatieOude Abdij Drongen, Drongenplein 27
plaatsDrongen (België)
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl