Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneermaandag 26 t/m woensdag 28 augustus    Evangelie van 2024-08-26
 titelBedevaart Groene Hart - Kevalaer
beschrijving

De bedevaartreis naar Kevelaer gaat door. De reis is gepland van 26, 27 en 28 augustus. Het thema van dit bedevaartseizoen luidt: Ga met ons mee (Lucas 24:13-35).

In Nederland en België is Kevelaer bekend als Maria-bedevaartsoord. Sinds 1642 wordt er een als wonderbaarlijk beschouwde afbeelding van de Maagd Maria vereerd. Veel katholieken pelgrimeren jaarlijks naar dit genadebeeld, dat in het Latijn bekend staat als de Consolatrix Afflictorum, ofwel de ”Troosteres der Bedroefden”.

We hopen dit jaar naast de vertrouwde bedevaartgangers ook nieuwe deelnemers te kunnen meenemen. U kunt denken aan de kinderen van de oudere bedevaartgangers, maar ook jong volwassenen zijn welkom. De bedevaart naar Kevelaer is een combinatie van geloof vieren en gezelligheid.
De kosten voor de busreis zijn 55 euro. De hotelkosten hangen af van waar u wilt overnachten. Bij onderstaande contactpersonen kunt u daar ook alle informatie over krijgen.

De opstapplaatsen zijn: Langeraar,  Nieuw Vennep, Oud Ade, Hoogmade, Roelofarendsveen, Oude Wetering, Rijpwetering en Leimuiden

info

Agnes van Berkel
(06) 53 58 29 45
www.rkgroenehart.nl

locatie
plaatsKevelaer (Duitsland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl