Vandaag is dinsdag 23 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 22 t/m zondag 24 november    Evangelie van 2024-11-22
 titelMarriage Encounter - Me&We weekend
beschrijving

Even weg uit de dagelijkse beslommeringen, tijdens dit relatieweekend draait het helemaal om jullie. Een weekend lang trek je samen op en leer je op een nieuwe, verdiepende manier communiceren.

  • Vier stellen delen hun verhaal over verschillende onderwerpen. Soms lachwekkend, soms pijnlijk herkenbaar.
  • Over elk onderwerp schrijf en praat je met je partner.
  • Het programma is intensief. Maar je wordt verwend met goed eten en er is tijd voor ontspanning.

Met jou kan ik lezen en schrijven
Tijdens het weekend komen verschillende onderwerpen aan de orde. Hoe verschillend je kunt zijn, de invloed van de omgeving op je relatie, wat geloof betekent voor je relatie. Stuk voor stuk thema’s die je aan het denken zetten, en met genoeg stof voor een goed gesprek.

Na elk onderwerp schrijf je er iets over en praat je er samen over door. Met onverdeelde aandacht voor elkaars meningen en gevoelens. Dingen die normaal niet snel aan bod komen worden nu bespreekbaar. Zo leer je samen op een nieuwe, verdiepende manier communiceren en leer je elkaar opnieuw kennen.

Goed om te weten
Een weekend duurt van vrijdag 19.15 uur tot zondag 16.30 uur. Het programma is vol en intensief. Maar er is ook tijd voor ontspanning of een verfrissende wandeling. Op zondag is er een viering, een bijzonder moment om samen het weekend af te sluiten.

Data

  • 22-24 maart, Helvoirt (open voor alle stellen)
  • 4-6 oktober, Helvoirt (alleen v/m stellen)
  • 22-24 november, Nieuwkuijk (open voor alle stellen)

Locatie
De ME&WE relatieweekenden vinden plaats op de volgende locaties:

  • Bezinningscentrum Emmaus, Helvoirt (Noord-Brabant)
  • Abdijhof Mariënkroon, Nieuwkuijk (Noord-Brabant)
  • Slot Gnadenthal, Kleve (Duitsland) bij Nijmegen, ongeveer 15 km over de grens.

Kosten
Een all-inclusive weekend kost € 425 per koppel. Heb je eerder een ME&WE relatieweekend bezocht? Dan krijg je € 50 korting.

Wij vinden dat geld geen belemmering mag zijn. Zijn de kosten voor jullie een probleem? Neem dan gerust contact met ons op.

Ben je verzekerd bij De christelijke zorgverzekeraar? Dan krijg je mogelijk een deel van de kosten vergoed.

Organisatie
Marriage Encounter is een protestantse organisatie. Maar tijdens een ME&WE relatieweekend draait het niet om het geloof, maar om jullie. Voor iedereen die zijn relatie serieus neemt is een ME&WE relatieweekend een aanrader.

info

www.marriageencounter.nl/relatieweekend

locatieAbdij Mariƫnkroon, Abdijlaan 8
plaatsNieuwkuijk (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl