Vandaag is woensdag 21 februari  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdinsdag 13 februari    Evangelie van 2024-02-13
(Dikke dinsdag)
begintijd20:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelMarriage Week - Bouwen met je lief
beschrijving

Van 7 t/m 14 februari, de week vóór Valentijnsdag, wordt jaarlijks de Marriage Week gehouden. Het is een wereldwijd initiatief met als doel, de grote waarde van het huwelijk, of een duurzame relatie, onder de aandacht te brengen en te benadrukken hoe belangrijk het is om daarin te investeren.

Het thema van 2024 is ‘Staat jouw relatie als een huis?’

Marriage Encounter onderstreept het belang van onderhoud plegen aan een relatie en nodigt uit voor de online workshop ‘Bouwen met je lief’ op 13 februari 2024.

Met subsidies word je gestimuleerd te investeren in de duurzaamheid van je huis. Door onderhoud aan je huis blijft het een veilige, warme en geborgen plek.

Wij willen jullie stimuleren om óók te investeren in jullie relatie! Jullie relatie vormt eigenlijk ook een ‘huis’ en in dat ‘huis’ wil je je ook geborgen en veilig voelen. Ben je je bewust van de kleine bouwprojecten die om aandacht vragen in en rond jullie ‘huis’?

Tijdens deze online workshop geven wij jullie tips om met dit onderhoud aan de slag te gaan. We vertellen ervaringsverhalen en geven uitleg. Met een aantal werkvragen gaan jullie zelf aan de slag, door er eerst over te schrijven en daarna er samen over in gesprek te gaan.

Volg SAMEN deze workshop, jullie relatie is het waard!

info

www.marriageencounter.nl/bouwen-met-je-lief

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl