Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 18 mei    Evangelie van 2024-05-18
begintijd10:00 uur
 titelWandeltocht jaarfeest Sint-Servaas
beschrijving

Bij gelegenheid van het jaarfeest van Sint Servaas wordt er een wandeltocht georganiseerd van de Servaasbasiliek, Maastricht naar de Servaasbron.

Start om 10.00 uur. vanaf de basiliek-ingang (Keizer Karelplein) door de historische binnenstad van Maastricht en het groene Jekerdal naar de Servaasbron. Na een bezinning en een pauze langs andere weg terug naar de basiliek. Plm 12.00 uur een H.Mis in de crypte bij het graf van St.Servaas. Koffie na afloop.

Info: parochiebureau, Alie van Hilten tel. 06 – 36312111.

info

Alie van Hilten
(06) 36 312 111

locatieBasiliek van Sint Servaas, Keizer Karelplein 3
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl