Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 1 november    Evangelie van 2024-11-01
(Allerheiligen)
begintijd13:00 uur
eindtijd16:30 uur
 titelWandeltocht Allerheigentocht Thorn
beschrijving

Met 15 kapellen heeft Thorn de hoogste kapellen-dichtheid van ons land. En alle zijn toegewijd aan evenzoveel heiligen. Restauratie en beheer berusten bij de stichting Kruisen en Kapellen Thorn, die dit jaar 30 jaar bestaat. Bij elke kapel staan we stil bij de historie en de vereerde heilige.

Vertrek 13.00 uur vanuit de Abdijkerk midden in het witte stadje. Pauze halverwege in het Kapelhuis (Onder de Linden). Om ca. 16.30 uur terug in Thorn.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieAbdijkerk Thorn, Kerkberg 2
plaatsThorn (Limburg)
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl