Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 24 augustus    Evangelie van 2024-08-24
(Naturalisatiedag / Heilige Bartholomeus)
begintijd12:30 uur
 titelWandeltocht naar St. Rosa Sittard
beschrijving

Vertrek om 12.30 uur bij station Nuth. Opening 3 km verder bij de Vredeskapel bij Schinnen. Door het Stammenderbos en langs de Geleenbeek naar de Pater Karelkapel in Munstergeleen. (bezinning/pauze); via Watersley en de St. Rosakapel (Kollenberg) naar Sittard. Om 18.00 uur op de vooravond van het St. Rosafeest speciale pelgrimsviering in de Michielskerk (Markt). Vanaf station Sittard (1 km verderop) met de trein terug naar Nuth.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieStation Nuth
plaatsNuth (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl