Vandaag is woensdag 21 februari  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 18 februari    Evangelie van 2024-02-18
begintijd14:00 uur
 titelConcert - Ode aan de Liefde
beschrijving

Op Valentijnsdag staat de liefde centraal. In de Kalverkerk wordt op zondagmiddag 18 februari om 14.00 uur een prachtige muzikale ode gebracht aan de Liefde door pianist Robin El-Hage & violist Radboud van Geldre.

Van Geldre en El-Hage zijn beiden getalenteerde musici die cum laude zijn afgestudeerd aan het Rotterdams Concervatorium. Ze zijn bekend om hun virtuoze spel en hun intense muzikale verbondenheid.

In hun programma ‘Ode aan de Liefde’ brengen ze een gevarieerd repertoire aan muziek die de liefde in al haar facetten belicht. Zo spelen ze stukken die de liefde direct in naam hebben zoals Salut d’amour, Liebestraum of Liebesleid. Maar ook indirect, zoals ‘de Zwaan’ van Saint Saens; een dier dat symbool staat voor de liefde en trouw.

Ode aan de Liefde is een onvergetelijk concert voor iedereen die van mooie muziek en de liefde houdt. De intieme setting van de Kalverkerk zorgt voor een extra bijzondere ervaring.

Kalverkerk, Kalf 162, 1509 BA, Zaandam. Gratis entree; een vrijwillige bijdrage wordt na afloop van het concert op prijs gesteld. De deuren gaan open om 13.30 uur en er zal koffie & thee zijn. Hartelijk dank voor de donatie.

info

www.zaanskatholiek.nl

locatieMaria Magdalena ‘Kalverkerk’, Kalf 162
plaatsZaandam (Noord-Holland)
postcode15
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl