Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 23 mei    Evangelie van 2024-05-23
begintijd19:00 uur
eindtijd21:30 uur
 titelLucasavond - 7 Hoofdzonden / 7 Deugden
beschrijving

Op donderdag 1 februari gaan we van start met een nieuw reeks Lucasavonden die je niet wilt missen! Deze avonden laten we ons leiden door de  woorden van bisschop Robert Barron. Samen duiken we in boeiende video’s die ons de 7 hoofdzonden en deugden laten ontdekken - sleutels tot het versterken van onze relatie met God en onze naasten.

Elke twee weken wordt een Lucasavond gewijd aan een inspirerende video van bisschop Barron, en in de tussenliggende weken ontmoeten we elkaar op dinsdagavond voor de gebedsgroep. Laat deze gelegenheden niet aan je voorbijgaan, want ze beloven niet alleen verdieping van ons geloof, maar ook een kans om samen te groeien en te bloeien in gemeenschap.

Laten we samen op reis gaan, onze harten openen voor inspiratie en onze banden met God en elkaar versterken. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op deze bijzondere Lucasavonden!

Data
1 feb - Inleiding
15 feb - Trots en Nederigheid
29 feb - Afgunst en Bewondering
14 mrt - Woede en Vergeving
11 apr - Luiheid en IJver
25 apr - Gierigheid en Vrijgevigheid
23 mei - Gulzigheid en Ascese
6 juni - Lust en Kuisheid

Programma
19.00 uur - H.Mis
19.30 uur - Aanbidding en biechtgelegenheid
20.00 uur - Koffie, thee en ontmoeting
20.15 uur - Video met Nederlandse ondertiteling / Gespreksgroepen
21.30 uur - Afronding

info

lucas@parochiemaria.nl
www.parochiemaria.nl

locatieZaal van de Lucaskerk, C├ęsar Francklaan 2
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl