Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 25 t/m dinsdag 28 mei    Evangelie van 2024-05-25
(Sint Urbanus)
 titelBedevaart Bisdom Den Bosch - Beauraing
beschrijving

Vereniging Nederlands Beauraing Comité Pro Maria afdeling Bisdom Den Bosch organiseert van 25 t/m 28 mei 2024 een bedevaart naar Beauraing.

Triduüm van zaterdag t/m dinsdag voor ouderen, zieken, gehandicapten en gezonden pelgrims. Er is goede medische begeleiding. Vervoer per rolstoelbus.

Opstappen (bij voldoende pelgrims)

  • Mill
  • Helmond
  • Eersel

Programma
dagelijks H. Mis, rozenhoedje, DVD over Beauraing, lof en de persoonlijke zegen met het H. Sacrament, gezellige ontspanningsavonden, vespers, en Mariawake met handoplegging. Ook kunt u op eigen gelegenheid het heiligdom verkennen, het Mariaal museum bezoeken en de graven van de zieners bezoeken. Stille aanbidding is dagelijks mogelijk vanaf 14.00 uur in de kapel.

Reissom meerdaagse bedevaart: v.a. € 340

Beauraing
Beauraing is een bedevaartplaatsje aan de rand van de Belgische Ardennen. In een meidoornstruik verscheen Maria vanaf 29 november 1932, 33 maal aan 5 kinderen. Maria, de moeder met het Gouden Hart, vroeg om gebed en beloofde aan zieken en bedroefden hulp en troost. Beauraing is rust, vrede en zorg voor elkaar. “Dat men hier op bedevaart kome.” Het is een uitdrukkelijke wens van de Heilige Maagd met het Gouden Hart. Vergeet niet op de wens van Maria in te gaan! Tot in Beauraing?

info

Dhr. H. Kuijs
(06) 83 255 111
nbcpromaria.weebly.com

locatie
plaatsBeauraing (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl