Vandaag is woensdag 21 februari  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation en zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+ en internet (website en gratis app voor smartphone en tablet).

Postbus 5045
5201 GA  's-Hertogenbosch
(073) 687 2000 (kantoortijden)
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl

Radio Maria Vlaanderen zend uit in België via een serie FM frequenties.

Sint Reneldisplein 23
3001 Leuven
016 / 41 47 47
info@radiomaria.be
www.radiomaria.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 30 november t/m vrijdag 1 december 2023    Evangelie van 2023-11-30
 titelRadio Maria in Actie
beschrijving

De Maria in Actie dagen staan weer voor de deur! Met veel dank aan jullie financiële bijdrage, mag Radio Maria iedere dag duizenden mensen helpen om het Katholieke geloof te beleven, te ontdekken, te begrijpen en te verdiepen.

Dagelijks gebed, live Eucharistievieringen, catechese voor jong en oud, de getuigenissen van geloof en verdiepende programma’s ... Het katholieke geluid is van onschatbare waarde om de vlam van liefde voor God levend te houden.

Jullie hulp blijft hard nodig om dit geluid te kunnen laten blijven klinken! Daarom organiseren we ieder jaar de ’Maria in Actie’ dagen: twee dagen non stop live radio, waarin we een extra beroep doen op jullie gebed & vrijgevigheid. Zo kunnen wij allemaal samen met Radio Maria naar het diepe varen en hopelijk steeds meer mensen vergezellen op hun weg naar God!

Radio Maria is te beluisteren via DAB+, internet en de Radio Maria App.

info

www.radiomaria.nl

organisatieRadio Maria
locatie
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl