Vandaag is vrijdag 1 maart  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 16 december 2023    Evangelie van 2023-12-16
begintijd20:00 uur
 titelKerstconcert Mastreechter Staar
beschrijving

Zater­dag 16 de­cem­ber 2023 aan­vang 20.00 uur or­ga­ni­seert Kiwanis Halder­berge-Rucphen, in de Basiliek te Ouden­bosch, wederom een gewel­dig kerst­con­cert met nu de Mastreechter Staar.

Graag stellen wij u ook dit jaar weer in de gelegen­heid om een exclusief concert in de Basiliek van Ouden­bosch bij te wonen. Op uit­no­di­ging van Kiwanis­club Halder­berge komt de Ko­nin­klij­ke Zang­ver­eni­ging Mastreechter Staar op zater­dag 16 de­cem­ber 2023 na zes jaar weer een concert ver­zorgen in de Basiliek van de Heilige Agatha en Barbara te Ouden­bosch. De schit­te­rende basiliek vormt een prach­tige decor voor de top­klasse van de Mastreechter Staar.

Dit 100 leden tellend koor staat nu onder lei­ding van de beroemde dirigent Hennie Ramaekers. Hennie Ramaekers maakte in de jaren ‘80 furore met de Staar.
Vaste zit­plaatsen op volgorde van besteldatum. Prijzen inclusief 1 consumptiie.
Kaarten wor­den verstuurd vanaf begin ok­to­ber. 

De opbrengst van dit concert gaat naar de absolute minima in de ge­meen­ten Halder­berge en Rucphen in de vorm van een kerstpakket.

Het concert begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.15 uur).

info

halderberge.kiwanis.nl/shop
www.bernardusparochie.nl

locatieBasiliek H.H. Agatha en Barbara, Markt 57
plaatsOudenbosch (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl