Vandaag is vrijdag 1 maart  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerzondag 10 t/m zondag 17 december 2023    Evangelie van 2023-12-10
(2e zondag vd Advent - Populus Sion)
 titelAdventsretraite Heiloo
beschrijving

Het is herfst. De dagen worden korter en de nachten langer. Het maakt velen somber. Maar misschien zijn de donkerste en stilste momenten de beste condities voor een Godservaring. In Heiloo worden diverse retraites en bijeenkomsten georganiseerd op weg naar het licht van Advent en Kerstmis.

  • 16-19 november: Geestelijke oefening H. Ignatius (voor mannen): langdurig stil gebed, indachtig het leven van Jezus, maakt duidelijk hoe iemand de Heer kan volgen (onderscheiding genoemd) om daardoor het evangelie meer gestalte te kunnen geven in je leven.
  • 25 november: Getuigenis Marino Restrepo: Geboren in Colombia werkte hij in Hollywood als acteur en muzikant. Bij een bezoek aan zijn geboortedorp werd hij ontvoerd door rebellen. Dit veranderde voor altijd zijn leven. Luister naar zijn verhaal en terugkeer tot het geloof.
  • 10-17 december: Adventsretraite ‘Baan de weg voor de Heer’.

info

info@olvternood.nl
www.olvternood.nl

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl