Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 18 mei    Evangelie van 2024-05-18
begintijd10:00 uur
eindtijd14:30 uur
 titelVuurdoop! Voor vormelingen
beschrijving

Elk jaar worden de tieners en jongeren die het H. Vormsel ontvangen door bisschop Van den Hende uitgenodigd om samen te komen voor een inspirerende ochtend: de Vuurdoop! Dit jaar wordt de Vuurdoop! gehouden in Nootdorp.

De Vuurdoop! vindt plaats op de zaterdag vóór Pinksteren: zaterdagochtend 18 mei 2024. De Vuurdoop! is een fantastisch evenement voor vormelingen, met geloof en gebed, spanning en spektakel en actie. Het is een dag om elkaar te ontmoeten en om samen met andere jongeren Kerk te zijn.

De vormelingen ontvangen bij de viering waarin zij het vormsel ontvangen een persoonlijke uitnodiging, maar aanmeldingen verlopen via de werkgroep in de eigen parochie.

  • Aanmelden is nodig en kan via het formulier op de bisdomwebsite
  • Aanmeldingen ontvangen wij graag vóór 1 mei. Dit is noodzakelijk i.v.m. het maken van groepsindelingen en organisatie van de programmaonderdelen. Na inschrijving volgt rond 8 mei de praktische informatie voor de dag.

Programma
09.30 uur - Inloop
10.00 uur - Start programma
10.45 uur - Workshops, Rode Draadspel, heiligen en torenbeklimming (3 x 50 minuten)
13.45 uur - Plenaire afsluiting
14.30 uur - Einde

Locatie
H. Bartholomeuskerk
Veenweg 36
Nootdorp

Bereikbaarheid
De kerk is goed bereikbaar met OV en ongeveer 10 minuten lopen van bus- of tramhalte of het treinstation in de omgeving. Tegenover de kerk is een ruime parkeerplaats waar u gratis kunt parkeren.

info

jong@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl/activiteiten/bisdomrotterdam-nl-jong/vuurdoop-voor-vormelingen-2024

organisatieBisdom Rotterdam
locatieH. Bartholomeuskerk, Veenweg 36
plaatsNootdorp (Zuid-Holland)
postcode26
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl