Vandaag is dinsdag 25 juni  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 15 t/m zondag 17 maart    Evangelie van 2024-03-15
begintijd15:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelOntmoetingsweekend voor vrouwen
beschrijving

Van 15 tot en met 17 maart 2024 wordt er een Ontmoetingsweekend in Valkenburg georganiseerd voor vrouwen van allerlei kerkelijke achtergronden (of ze nou gereformeerd, evangelisch of rooms-katholiek zijn).

Dirk de Bree, PKN-predikant en medewerker aan de EO Eerst Dit-podcast, spreekt tijdens dit weekend in de veertigdagentijd over het thema ‘Door alles heen’. Hij volgt in zijn toespraken Jezus en zijn discipelen die op weg zijn naar Jeruzalem. Onderweg naar Jezus’ lijden en sterven. Waar gaan ze doorheen? Hoe is het om Jezus te volgen?

Dit weekend, dat middenin de veertigdagentijd valt, is dus een goede voorbereiding op Pasen. In het programma is verder veel ruimte om anderen te ontmoeten, samen te zingen en te bidden. Ook zijn er diverse workshops en is er tijd om te genieten van de prachtige omgeving.

Het programma -dat Jezus en zijn discipelen, die op weg zijn naar Jeruzalem, onderweg naar Jezus’ lijden en sterven volgt, vindt plaats in de Kloosterkerk, aan de rand van Valkenburg. De deelnemers kunnen ervoor kiezen om ter plaatse te overnachten in Hampshire Hotel Voncken of alleen het programma te volgen.

De organisatie van het Ontmoetingsweekend is in handen van Elan Activiteiten. Een nieuw initiatief dar ernaar streeft vrouwen die christen zijn, uit verschillende kerken en verschillende delen van het land , samen te brengen. In het programma is er naast verdieping daarom ook ruimte voor ontspanning en ontmoeting.

info

Jacoleen van den Berg
(06) 2241 7544
jacoleen.van.den.berg@gmail.com
www.elan-activiteiten.nl

locatieKloosterkerk, Oosterweg 3
plaatsValkenburg (Limburg)
postcode63
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl