Vandaag is vrijdag 1 maart  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf donderdag 21 september 2023    Evangelie van 2023-09-21
begintijd18:15 uur
eindtijd21:00 uur
 titelAlphacursus OLV ter Nood Heiloo
beschrijving

Vraag jij je ook weleens af… Of er meer is tussen hemel en aarde? Waarom er zoveel lijden is in de wereld? Wie Jezus is? Of bidden eigenlijk wel helpt? Wat je met de kerk moet?

Als deze of vergelijkbare vragen weleens in je gedachten komen, dan is Alpha iets voor jou! Elke bijeenkomst begint met een maaltijd om elkaar beter te leren kennen. Daarna volgt er een inleiding en is er gelegenheid om in kleine groepen verder te praten.

Alle vragen kunnen worden gesteld en we gaan samen op zoek naar antwoorden. De meeste deelnemers kennen elkaar nog niet en dat is alleen maar leuk.

De Alpha cursus wordt gehouden op donderdagavond van 21 september t/m 14 december 2023. De avonden zijn inclusief maaltijd en deelname is gratis, al is een donatie altijd welkom.

info

Rector Jeroen de Wit
(06) 4012 5490
jcjdewit@gmail.com
www.olvternood.nl/events/alpha-cursus-najaar-2023

locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl