Vandaag is donderdag 30 november  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 22 oktober    Evangelie van 2023-10-22
(H. Johannes Paulus II)
begintijd10:00 uur
eindtijd15:30 uur
 titelKloosterpad Oirschot
beschrijving

Sluit zondag 22 oktober aan bij gangmaker Henk Murraij voor een rondwandeling die je de schitterende natuur en de historische gebouwen laat zien rondom klooster Nazareth in Oirschot. De route van een kleine 10 kilometer begint aan de Koestraat 37 Oirschot, in de kapel van Klooster Nazareth en voert je onder meer langs de ‘Heilige Eik’. Brand een lichtje, geniet van de natuur en leer meer over pelgrimeren en het Kloosterleven in Brabant.

Deelnemers worden om 10.00 uur verwacht in de kapel van Klooster Nazareth voor een bijzondere ontvangst. Aansluitend is er om 10.30 uur koffie met worstenbrood in een van de oudste vertrekken van het klooster. Rond 11.15 uur gaan we op pad met de rondwandeling. Om 15.00 uur sluiten we deze dag af bij de brouwerij met een gratis speciaal biertje. Deelname aan deze dag bedraagt: € 15,- incl. koffie, worstenbrood, een speciaal biertje uit Oirschot en de kaart van deze kloosterrondwandeling.

info

www.dewegvanfranciscus.nl
www.onskloosterpad.nl/nazomeren-op-ons-kloosterpad

locatieKlooster Nazareth, Koestraat 37
plaatsOirschot (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl