Vandaag is zaterdag 9 december  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzaterdag 14 oktober    Evangelie van 2023-10-14
begintijd09:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titelKloosterpad Vessem
beschrijving

Pelgrimeren in Vessem kan op zaterdag 16 september en zaterdag 14 oktober. De route van ruim 9 kilometer begint en eindigt bij Pelgrimsherberg Kafarnaüm en voert je onder meer langs prachtige natuur, historische plaatsen, de Lambertuskerk, de Kabouterberg, de Mariakapel, de Sint Pancratiuskerk en de Jacobushoeve. De wandeling wordt begeleid door vrijwilligers van Pelgrimsherberg Kafarnaüm en gangmakers van Ons Kloosterpad.

Deelnemers worden om 9.30 verwelkomt met koffie/thee in de Pelgrimsherberg, Servatiusstraat 11 in Vessem, voor een dagprogramma dat tot ongeveer 16.00 uur duurt.

Onderweg is er tijd en ruimte voor de natuur, de bezienswaardigheden, bezinning en reflectie.

Iedereen neemt zelf brood en iets te drinken mee voor een lunch onderweg.
Kloosterrondwandeling Vessem is een van de elf rondwandelingen die aansluiten op Ons Kloosterpad. Deelname aan de dag bedraagt €15,- inclusief twee consumpties (de opbrengst komt ten goede aan de Pelgrimsherberg).

Aanmelden kan tot uiterlijk donderdag voor de rondwandeling. Aanmelden graag o.v.v. ‘Kloosterrondwandeling en datum’

info

activiteiten@pelgrimsherberg.nl
www.pelgrimsherberg.nl

www.onskloosterpad.nl/nazomeren-op-ons-kloosterpad

locatiePelgrimsherberg, Servatiusstraat 11
plaatsVessem (Noord-Brabant)
postcode55
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl