Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 23 juni    Evangelie van 2024-06-23
begintijd15:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelSlotviering met BBQ Jong Aartsbisdom Utrecht
beschrijving

Onze laatste reis is nog geen jaar geleden, maar we bereiden ons alweer voor op de volgende: de nationale bedevaart naar Rome in het Jubeljaar 2025. Vandaar dat het thema van ons Tuinfeest dit jaar is: Come home, go Rome!

We wanen ons op zondag 23 juni heel even in Italië. Hopelijk genieten we die avond van zomerse Italiaanse temperaturen en kunnen we samen tijdens een gezellige barbecue het seizoen van 2024 afsluiten.

Het zou geen JA activiteit zijn zonder een Eucharistieviering dus daar beginnen we uiteraard mee. Daarna gaan we in kleinere groepen uiteen om met elkaar in gesprek te gaan over ‘Waardevolle relaties’. Het gesprek wordt geleid door een gespreksleider volgens de methode van een synodaal gesprek.

Wat dit gesprek precies inhoudt, leggen we die middag aan jullie uit. We nemen ruim de tijd voor dit gesprek.

Daarna steken we de barbecue aan en gaan we gezellig aan tafel, spelen een spelletje en voeren mooie gesprekken met elkaar tot het donker wordt.

Praktische informatie:

  • Datum: zondag 23 juni 2024
  • De kosten bedragen € 10 (ter plaatse contant betalen of via Tikkie)
  • Tijd: van 15.00 tot 21.00 uur
  • Adres: Mgr. Van de Weteringstraat 9, de steeg in met de afbeelding van een luchtballon en dan door het hek of vanaf de Maliebaan nummer 40
  • Gratis (beperkte) parkeergelegenheid achter Mgr. Van de Weteringstraat 9. Geef dit aan bij je aanmelding. Op volgorde van aanmelding worden de parkeerplekken verdeeld. VOL=VOL

Programma

  • 15.00 uur - Ontvangst
  • 15.30 uur - Aanvang Heilige Mis
  • 16.15 uur - Gesprek over Waardevolle relaties
  • 17.30 uur - Aan tafel
  • 21.00 uur - Einde

In verband met het doorgeven van de aantallen aan de cateraar, graag aanmelden vóór 9 juni via het aanmeldformulier op de website van JA.

Wie zich niet heeft aangemeld, is nog steeds van harte welkom - alleen kunnen we niet garanderen dat er genoeg eten voor je zal zijn. Ook kunnen we geen rekening houden met eventuele dieetwensen/allergieën als je je niet hebt aangemeld.

De betaling gaat via Tikkie of contant (liefst gepast) op het moment van aankomst. 

info

www.jongaartsbisdom.nl/tuinfeest-come-home-go-rome

organisatieBisdom Utrecht
locatieMgr. Van de Weteringstraat 9
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl