Vandaag is zondag 10 december
2e zondag vd Advent - Populus Sion
 

categorie categorie Cursus
cursus
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervanaf woensdag 27 september    Evangelie van 2023-09-27
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelVormingsbijeenkomst lectoren
beschrijving

In het najaar van 2023 worden in Gulpen drie vormingsavonden voor lectoren uit Zuid-Limburg aangeboden. Dit is een vervolg op de cursus ‘Liturgische Vorming’ die vorig seizoen met veel succes werd gegeven.

Vanuit de deelnemers zijn na afloop verschillende onderwerpen aangereikt voor een voortzetting. Een van die onderwerpen was de wens voor meer vorming van lectoren. In de drie geplande bijeenkomsten wordt is er aandacht voor het theoretisch kader bij dit liturgisch dienstwerk, maar wordt er vooral veel geoefend, zoals dat in de voorbije jaren ook in Noord-Limburg op verschillende plaatsen is gebeurd. Daar mochten de bijeenkomsten op veel belangstelling rekenen!

De vormingsbijeenkomsten voor lectoren in Zuid-Limburg zijn op drie woensdagavonden 27 september, 25 oktober en 8 november, telkens van 19.30 uur tot 21.30 uur in de Petruskerk in Gulpen.

Kosten
Als bijdrage in de kosten wordt € 5,- gevraagd, ter plekke te voldoen. Doorgaans zijn deze kosten bij het eigen kerkbestuur te verhalen.

info

activiteiten@sgv-roermond.nl
www.bisdom-roermond.nl/Vormingsbijeenkomsten-voor-lectoren-in-Zuid-Limburg

organisatieBisdom Roermond
locatieSint-Petruskerk, Kapelaan Pendersplein 12
plaatsGulpen
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl