Vandaag is dinsdag 25 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 17 maart    Evangelie van 2024-03-17
(St. Patricks Day)
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelOriĆ«ntatiedag Vronesteyn
beschrijving

Op zondag 17 maart vindt de Oriëntatiedag van Vronesteyn plaats. Aanmelden voor deze middag kan via rector Broeders. De Oriëntatiedag wordt op Vronesteyn gehouden vanaf 14.30 uur (inloop vanaf 14.00 uur). En duurt tot 17.00 uur.

Tijdens de Oriëntatiedag kunnen mannen (18-45 jaar) die nadenken over het priesterschap of diaconaat in gesprek met rector Broeders over hoe je je roeping serieus kunt onderzoeken en over hoe de diocesane roeping van priesters en diakens allereerst in het leven van de parochies gestalte krijgt.

“Het is niet altijd gemakkelijk de eigen roeping te onderscheiden”, zegt paus Franciscus (boodschap Roepingenzondag 2019). Zeker niet in onze geseculariseerde en drukke werkelijkheid. Vronesteyn wil daarom mannen helpen die nadenken over de vraag of God hen roept tot het ambt van priester of diaken ten dienste van de parochies.

Roept God jou tot het ambt van priester of diaken ten dienste van de parochies in het bisdom? Onderzoek je roeping. Doe dat samen met Vronesteyn. Neem contact op met rector Broeders.

Aanmelden voor de Oriëntatiedag is nodig en kan via rector Broeders: w.broeders@bisdomrotterdam.nl

info

w.broeders@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatieVronesteyn, Park Vronesteyn 14
plaatsVoorburg (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl