Vandaag is dinsdag 25 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 20 september 2023    Evangelie van 2023-09-20
 titelMeet & greet Kerkbalans
beschrijving

Op woensdag 20 september vindt een meet & greet Kerkbalans plaats voor iedereen die betrokken is bij de organisatie van de actie Kerkbalans. Meer informatie over de agenda van deze avond en de locatie volgt.

“Geef vandaag voor de Kerk van morgen.” Met die oproep houden parochie(s) de actie Kerkbalans. De inkomsten van vandaag moeten de geloofsgemeenschappen in staat stellen om morgen het dienstwerk van de liefde daadwerkelijk gestalte te geven. De drievoudige zending van de Kerk is: het vieren van de sacramenten, de verkondiging van het Woord van God, de diaconie en caritas.

Geef vandaag voor de Kerk van morgen betekent dat we ons nu samen inzetten voor de actie Kerkbalans. Het actie Kerkbalans Servicecentrum organiseert daarom deze meet & greet met uitwisseling, ontmoeting en inspiratie.

De afgelopen jaren konden parochies gebruik maken van een vernieuwde ondersteuning bij het maken van de lokale folder Kerkbalans. De belangstelling hiervoor was groot. Voor de actie van 2022 werden ongeveer 35 lokale Kerkbalans folders gemaakt met een totale oplage van 60.000 exemplaren.

info

www.bisdomrotterdam.nl

organisatieBisdom Rotterdam
locatie
plaatsOnbekend
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl