Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
Diaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum
(Sint-Janscentrum)

Diaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum

Website E-mail

Papenhulst 4
5211 LC ‘s-Hertogenbosch

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 4 november 2023    Evangelie van 2023-11-04
begintijd10:30 uur
 titelPriester- en diakenwijding Bisdom Den Bosch
beschrijving

Op zaterdag 4 november 2023 zal Mgr. Gerard de Korte door middel van handoplegging en gebed Erik Buster tot priester wijden en Frits Hendriks tot transeunt-diaken. De Eucharistieviering waarin dat zal plaatsvinden begint om 10.30 uur in de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch. Aansluitend is er een receptie in het Sint-Janscentrum (Papenhulst 4).

Op zondag 5 november 2023 om 10.00 uur zal neomist Erik Buster zijn plechtige eerste H. Mis opdragen in zijn thuisparochie in de Sint-Caeciliakerk (Kerkstraat 4) te Berkel-Enschot. Diaken Frits Hendriks zal voor het eerst als diaken assisteren. De zang wordt verzorgd door Gemengd Koor Sint Caecilia. De gildes Sint Joris en Sint Sebastiaan uit Enschot en Heukelom en Sint Hubertus uit Berkel zullen medewerking verlenen. Aansluitend is iedereen welkom bij de receptie in Boerderij Denissen (Generaal Eisenhowerweg 1).

info

www.sint-janscentrum.nl

organisatieDiaken- en priesteropleiding Sint-Janscentrum
locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl