Vandaag is zondag 10 december
2e zondag vd Advent - Populus Sion
 

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 18 november    Evangelie van 2023-11-18
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelInspiratiedag - Geloof in communicatie
beschrijving

Van harte nodigen we je uit voor een bijzonder evenement binnen het kerkelijk veld: de inspiratiedag ’Geloof in Communicatie’. Dit evenement vindt plaats op 18 november 2023 van 10.00 tot 17.00 uur in het moderne kerkgebouw van de Emmaüskerk in Barneveld. Dit is een nieuw gezamenlijk initiatief van drie ondernemers die hun expertises hebben gebundeld:

  • Bureau Intermonde
  • De Zalige Zalm
  • Webheld

Deze inspiratiedag is speciaal voor vrijwilligers en professionals uit alle kerken die zich inzetten voor communicatie binnen de geloofsgemeenschappen, zowel aan de uitvoerende als de bestuurlijke kant en alles wat daar tussenin zit.

De dag begint met een inspirerende lezing van Casper van Dorp waarin hij in vogelvlucht de nieuwste trends schetst op het gebied van kerk en communicatie. Casper van Dorp is programmamaker en producent bij Nachtzon Media én predikant. Hierna volgen twee praktische en verdiepende workshoprondes. Het wordt een dag vol nieuwe ontwikkelingen op het gebied van geloof, kerk en communicatie, waarbij deelnemers hun kennis verbreden en nieuwe vaardigheden en ideeën opdoen om nog beter de boodschap van de kerk te communiceren. Zowel naar de eigen achterban als naar mensen buiten de geloofsgemeenschap.

Twee verkiezingen
De inspiratiedag ’Geloof in communicatie’ is ook het podium van twee verkiezingen, namelijk ’Kerkblad van het jaar 2023’ en ’Website van het jaar 2023’. Kijk op www.geloofincommunicatie.nl/verkiezingen voor alle informatie over de verkiezingen en doe mee!

Wil je alvast wat van de sfeer proeven? Neem dan een kijkje op onze website www.geloofincommunicatie.nl Hier kan je ook je gegevens achterlaten om op de hoogte gehouden te worden. Handig!

Inschrijven kan vanaf 1 september.
Wij zien je heel graag op 18 november in Barneveld. Save the date!

info

www.geloofincommunicatie.nl

locatieEmmaĆ¼skerk, Groen van Prinstererlaan 2
plaatsBarneveld (Gelderland)
postcode37
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl