Vandaag is zaterdag 9 december  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerwoensdag 25 oktober    Evangelie van 2023-10-25
 titelBedevaart van Hilversum naar Dokkum
beschrijving

Op woensdag 25 oktober 2023 gaat Dekenaat Hilversum op bedevaart. Dit jaar is het een eendaagse reis naar Dokkum, de plek van Sint Bonifatius en van de H. Titus Brandsma.

Deze dag valt midden in de herfstvakantie. Daar is voor gekozen, zodat iedereen, van jong tot oud, mee kan.De organisatie is nog in volle gang. Meer informatie, o.a. wat betreft de kosten, vindt u aan het eind van de zomervakantie in de parochiebladen, op de websites en via de social media.

U kunt deze dag natuurlijk wel alvast in uw agenda noteren.We gaan hopelijk weer met een volle bus op reis om nu op voorspraak van Sint Bonifatius en de H. Titus Brandsma te bidden en om met elkaar een mooie dag te hebben.

info
locatie
plaatsDokkum (Friesland)
postcode91
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl